top of page

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger når du besøker vårt nettsted. Vi tar ditt personvern på alvor og sørger for å ivareta dine rettigheter og personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Innsamling av personopplysninger: Vi kan samle inn personopplysninger som navn, e-postadresse, kontaktnummer og lignende når du frivillig sender oss slike opplysninger via kontaktskjema eller andre skjemaer på nettstedet vårt.

Bruk av personopplysninger: Vi bruker de innsamlede personopplysningene til å forbedre din opplevelse på nettstedet vårt, til å svare på dine henvendelser og til å sende deg relevant informasjon og markedsføringsmateriell hvis du har samtykket til dette.

Informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre nettstedets funksjonalitet og for å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Denne informasjonen hjelper oss med å tilpasse innholdet bedre til dine behov og preferanser.

Deling av personopplysninger: Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er pålagt av loven eller nødvendig for å oppfylle en avtale med deg.

Sikkerhet: Vi tar nødvendige forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse. Vi bruker sikre metoder for innsamling, lagring og behandling av data.

Dine rettigheter: Du har rett til å be om innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, samt rett til å be om korrigering, sletting eller begrensning av bruk av dine personopplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta markedsføringsmateriell.

Kontakt oss: Hvis du har spørsmål, bekymringer eller ønsker å utøve dine rettigheter knyttet til personvernet ditt, kan du kontakte oss via kontaktopplysningene som er oppgitt på nettstedet.

Endringer i personvernerklæringen: Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettstedet vårt, og vi oppfordrer deg til å lese gjennom personvernerklæringen jevnlig.

Sist oppdatert: 17.07.2023

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen.

bottom of page